Nordic Sense og de vigtige miljømærkninger


Fokus på forbrugeren

Hos Nordic Sense er vi certificerede til at lave miljømærkede produkter. Vi tilbyder private label produkter, der er mærket med det nordiske svanemærke og Astma-Allergi Denmark, hvilket sikrer minimal miljøpåvirkning og lav risiko for hudallergier.

En del af vores emballager er fuldt genanvendelige og det er muligt at vælge genanvendt materiale, hvilket understøtter en bæredygtig tilgang til hudplejeproduktion.​

Kvalitets- og miljømæssig ansvarlighed

Med Nordic Sense får I produkter af ensartet høj kvalitet, produceret under de højeste branchestandarder og med løbende kvalitetskontroller for at sikre overholdelse af kosmetikbranchens regler og regulativer.

Som certificeret virksomhed inden for IFS HPC, ISO 14001:2015, ISO 22716:2007 og ISO 9001:2015, garanterer vi, at vores produkter er fremstillet med både miljømæssig og kvalitetsmæssig ansvarlighed.

Disse certificeringer er din garanti for at vi producerer højkvalitetsprodukter, og at vores fremstillingsprocesser og laboratoriepraksis overholder strenge internationale standarder.

Svanemærket

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke og derfor et af de meget vigtige miljømærkninger et produkt kan bære. Det fokuserer på at reducere miljøpåvirkningen fra produktion og forbrug af varer. Produkter med Svanemærket sikrer lavere forurening, bæredygtig ressourceudnyttelse og strenge kemikaliekrav.

Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark-mærket er et sundhedsmærke for produkter, der mindsker risikoen for allergi. Det indebærer en streng vurdering af ingredienser for at sikre, at produkterne er så skånsomme og sikre som muligt, især for personer med astma eller allergi.

V-label

Vegan-mærkningen indikerer, at produktet ikke indeholder nogen animalske ingredienser eller biprodukter, og at der ikke er anvendt animalske stoffer i fremstillingsprocessen. Denne mærkning er særlig vigtig for forbrugere, der ønsker at undgå produkter med dyreoprindelse, hvad enten det er af etiske, miljømæssige eller sundhedsmæssige årsager.

Ecolabel

Ecolabel (også kaldet EU-Blomsten) er et europæisk miljømærke, der viser, at et produkt er fremstillet med bæredygtigt for øje. Med Ecolabel-mærkningen er forbrugerne sikret, at de køber varer, som har en lavere miljøpåvirkning. Eksempelvis et lavere vandforbrug, reduktion af skadelige stoffer og brug af genanvendeligt materiale.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

Er I interesseret i at høre mere om vores private produkter og de mange vigtige miljømærkninger, så kontakt Nordic Sense i dag. Vi sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål.​

Kontakt os

Nordic Sense A/S

(+45) 86 80 05 33

info@nordicsense.dk


Mads Clausens Vej 1

8600 Silkeborg

Åbningstider

Mandag-fredag: 8-16

CVR-nummer: 12376839