Vi udvikler løsninger målrettet til hver enkelt kundes ønsker

Private label produkter til supermarkeder, apoteker og beauty brands

Kunne du tænke dig at få udviklet og produceret private label produkter til din virksomhed? Så kan vi hos Nordic Sense hjælpe dig. Vi både udvikler, designer og producerer private label produkter til mange danske virksomheder som for eksempel Coop og Apoteket. Vi kan også hjælpe andre slags virksomheder såsom hoteller, der ønsker at udvikle og forhandle deres helt egne produkter. 

Om vores private label produktion

Vi har vores private label produktion i Silkeborg, hvor vi holder til i et flot domicil med egne produktionsfaciliteter og eget laboratorie. Det betyder, at vi kan tilbyde private label produkter, der er gennemtestede og af højest mulige kvalitet.

Enkelthed, gennemsigtighed og kvalitet er vores største fokusområder, og samtidig er det også vigtigt for os, at vores produkter har en så lille miljøbelastning som overhovedet muligt. 

Hvad er private label?

Private label betyder, at en virksomhed kan producere sine egne produkter i stedet for blot at sælge andres produkter. Det kan for eksempel være:

  • ​Private label shampoo og balsam
  • ​Private label fodpleje
  • ​Private label kosmetik
  • ​Private label cremer
  • ​Private label håndsprit

Vi udvikler unikke løsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders individuelle ønsker og behov. Her er en tæt dialog og et tæt samarbejde nøgleordene for succes.

Kontakt os og hør mere om vores private label produkter

Kunne du tænke dig at indhente yderligere information om vores private label produkter, så er du velkommen til at kontakte os. Hos os er alting samlet under ét tag, hvilket gør os til din best value-partner inden for private label produktion. Du er i gode hænder hos os, fordi vi tager os tid til at sætte os i dit sted og til at lytte til dine ønsker og behov.​

Kontakt os

Nordic Sense A/S

(+45) 86 80 05 33

info@nordicsense.dk


Mads Clausens Vej 1

8600 Silkeborg

Åbningstider

Mandag-fredag: 8-16

CVR-nummer: 12376839