Vi udvikler løsninger målrettet til hver enkelt kundes ønsker

Vores private label proces​

Enkeltheden i konceptløsninger

Private Label-konceptet byder på enkelthed og fleksibilitet i udviklingen af personlige produktløsninger. Uanset om I vælger en tilpasset private label løsning eller foretrækker at anvende et af Nordic Sense færdigudviklede recepter, er vores private label proces designet til at guide jer gennem valget af de produkter, der passer bedst til jeres virksomheds behov.

Ubegrænsede muligheder med vores private label proces

Med vores private label proces er der ubegrænsede muligheder for at sammensætte det perfekte produkt for jeres virksomhed. I får indflydelse på alle aspekter af produktudviklingen, hvilket giver jer fuld kontrol over slutresultatet. Samtidig sikrer vores fremgangsmåde, at produktudviklingen er enkel og let tilgængelig, hvilket gør det nemt at tilpasse produkterne til jeres virksomheds specifikke krav.

Hvis hurtighed er essentiel, er vores færdigudviklede recepter ideelle. Med en forventet leveringstid på få uger, er vores private label proces designet til at imødekomme behovet for Speed-to-Market. Dette gør vores private label proces til et optimalt valg for virksomheder, der ønsker at reagere hurtigt på markedsudviklinger eller lancere nye produkter effektivt.​

Ønskes en unik løsning skal der forventes en noget længere leveringstid, hvor man til gengæld ender med et 100% unikt produkt. Her hjælpes vi ad med at indfange din idé, ønsker krav og DNA. Her er der mange udestående faktorer der påvirker leveringstiden, men en tommelfingerregel er at det tager mellem 6-12 måneder at udvikle helt fra bunden.​

Vi kan håndtere alle produktionsmængder

Hos Nordic Sense håndterer vi alt fra små produktionsmængder på 300 kg til store mængder på over 50.000 kg. Vi tilbyder ekspertise i at levere mindre antal testprodukter før den endelige levering, så I kan være sikre på produktkvaliteten.

I har mulighed for at vælge mellem en række emballagestørrelser og -typer, fra små 10 ml beholdere til større tuber, flasker og bøtter i en række forskellige materialer såsom glas, plast, metal m.fl. Derudover er der også mulighed for at vælge 100 % genbrugsmaterialer.

Kontakt os og hør nærmere

Har i brug for at høre mere om vores private label proces? Så ring til os på 86 80 05 33 eller send os en mail på info@nordicsense.dk.

Kontakt os

Nordic Sense A/S

(+45) 86 80 05 33

info@nordicsense.dk


Mads Clausens Vej 1

8600 Silkeborg

Åbningstider

Mandag-fredag: 8-16

CVR-nummer: 12376839