Vi udvikler løsninger målrettet til hver enkelt kundes ønsker

Private label produktion på dansk jord

Håndværk og kvalitet

​Hos Nordic Senses private label produktion er dansk håndværk og kvalitet i højsædet. Vi har alt samlet under samme tag – lige fra udviklingen til fremstillingen af vores produkter. Hele produktionen hos os selv, hvilket sikrer, at vi kan opretholde den højeste standard i hvert eneste skridt af processen.

Vores dedikation til kvalitet afspejles i vores valg af ingredienser, avancerede produktionsmetoder og stringente kvalitetskontroller. Ved at holde hele produktionsprocessen under samme tag, sikrer vi, at hvert produkt lever op til de strenge danske og europæiske standarder for kvalitet og sikkerhed.

Ansvarlighed i produktion​en

Vores valg om at producere i Danmark er ikke kun et spørgsmål om at sikre produkter af den højeste kvalitet, men det er også et bevidst valg for at reducere vores miljøpåvirkning.

Når I vælger et samarbejde med Nordic Sense og vores private label produktion, træffer I et valg, der ikke bare fremhæver kvalitet og professionalisme, men også et valg, der understøtter samfundsmæssig ansvarlighed.[JA1]

Hør mere om vores private label produktion

Er I interesseret i at høre mere om vores private label produktion af hudplejeprodukter og anden personlig pleje. Så er I velkommen til at kontakte os enten ved at ringe til os på 86 80 05 33 eller ved sende os en mail på info@nordicsense.dk.

Kontakt os

Nordic Sense A/S

(+45) 86 80 05 33

info@nordicsense.dk


Mads Clausens Vej 1

8600 Silkeborg

Åbningstider

Mandag-fredag: 8-16

CVR-nummer: 12376839